Hudföryngring med PROFILO

Vad är Profhilo?

Profhilo är en innovativ behandling inom estetisk medicin som erbjuder en naturlig och effektiv metod för hudföryngring. Profhilo är en högkoncentrerad ultraren Hyaluronsyra som hjälper med att återställa fukt, fasthet och elasticitet i behandlad hudområde där den stimulerer produktionen av elastin och kollagen.

I motsättning till vanlig filler behandling som skapar volym och framhäver konturer verkar Profhilo genom en övergripande hudförbättring och hjälpar med att återställa fasthet och lyster samtidigt som den jämnar ut rynkor. Resultatet är naturligt och långvariga, vilket gör det till ett populärt val för dem som vill förbättra hudens kvalitet och återställa ålderstecken men som inte önskar specifik volymökning i ansiktet.  

Vilka områden kan behandlas?

Profhilo är ideel för behandling av större hudområden där man önskar förbättra spänst, elasticitet och lyster. Vanliga behandlingsområden är nedre del av ansiktet där många med stigande ålder upplever allt mer slapp och tunn hud. Hals, decolletage samt händer är också populära behandlingsområde. Akneärr i ansiktet kan också gynnas av behandlingen. 

Hur går behandlingen till?

Profhilo injiceras i fem specifika områden i varje ansiktshalva, såkallad BAP teknik.  

Resultatet syns efter ca 4 veckor och effekten kan hålla sig i upp till 12 månader. För bästa och mest hållbara resultat rekommenderas två behandlingar med fyra veckors mellanrum.

Behandligen tar vanligtvis inte mer än 30 minuter och kräver varken förberedelse eller återhämtningstid.  

Finns det biverkningar?

Vid de fem injektionsställen kan de i upp till 24 timmer efter behandligen synas en mindre utbuktning i huden eller ett litet blåmärken som försvinner inom ett dygn.

behandling

30 MIN

Alltid gratis konsultation hos specialistläkare inför behandling.

effekt

6 - 12 MÅNADER

Individuell variation i varaktighet som beror på många olika faktorer.

pris

FRÅN 3200 SEK

Kontakta oss för skräddarsydd behandlingsplan och pris.